Tylko zalogowani mog± dodawaæ posty w Fall Box'ie.
^EredodDATA: 21-12-2008 02:59 to kto aktualnie jest w³a¶cicielem domeny ? ^^
~grattzDATA: 18-12-2008 18:52 ¯a³uje ze nie wiedzia³em wcze¶niej to bym kupi³.Jak zobaczy³em ze fallout.pl jest za 10 tys to mi szczena opad³a . Mog³e¶ sprzedaæ za wiêcej
^WiejskiMagikDATA: 17-12-2008 18:00 w³a¶cicielem domeny jestem ja. Sprzeda³em j± bo strona nie przynios³a mi ¿adnych zysków, nawet gry od cenegi za konkurs nie dosta³em
^EredodDATA: 17-12-2008 08:05 ouaa ;d jaki¶ ruch widzê na stroonie ;>
~grattzDATA: 15-12-2008 17:28 Wiem juz sie zorientowa³em. Ale tego nie zaprzeczysz ze domenê sprzeda³e¶.
$RoBoDATA: 15-12-2008 10:15 not ot teraz dojeba³e¶ ze az spda³em z krzes³a xD
~grattzDATA: 14-12-2008 17:22 Miejmy nadzieje ze Ty nie bedziesz uprawia³ takiego plagiatowania jak poprzednik :] Pewnie domene sprzeda³ zeby mieæ co¶ na procesy.
$RoBoDATA: 14-12-2008 09:11 Zarejestrowanych U¿ytkowników: 666 nie ma co ale ta szatañska liczba sprowadfza nieszczê¶cie ^^ strone w okresie ¶wi±t czeka przebudowa tzn. wszystko trza zrobiæ odnowa...
~grattzDATA: 13-12-2008 19:39 Domena sprzedana za 100 z³
~Strom92DATA: 11-12-2008 20:13 nom uwa¿aj prezylec± heikoptermay zaczna rzucac granatami itp... ja bym nie ryzykowal xDD
Dorwa³em wczoraj obronny minigan zdobyty na suer mutancie - ale frajda. A¿ mi³o patrzeæ jak siê ta zabawka rozkrêca!...
No i okazuje siê, ¿e nie ma sensu strzelaæ do ró¿nych zwierzako podobnych stworów bo dobra pa³ka albo m³ot spokojnie wystarcz± - ile amunicji zostaje na mutantów!
Sonikos
RE: wasze najfajniejsze historie z falloutem 3 || Dodane dnia 06-11-2008 01:52
No to jestem w niez³ej bo ja strzelam do wszystkiego i nie wiem teraz sk±d sko³owaæ ammo
Moja najlepsza akcja jak za³atwi³em Du¿ego Radskorpiona z kija baseball'owego po walce 2hp by³em lekko w szoku a mutacje te¿ mam nawet dwie jedna to odrastanie koñczyn druga to wzrok mrówki ( +1 Percepcji jest te¿ mo¿liwo¶æ wyboru si³y mrówki).
Boom Headshot
RE: wasze najfajniejsze historie z falloutem 3 || Dodane dnia 09-11-2008 22:24
Najmilszym widokiem jaki mi siê zdarzy³ w tej grze, by³o rozbryzguj±ce siê cia³o pana Tenpenny'iego na szczycie Tenpenny Tower, po trafieniu w niego miniatomówk± z Grubasa ;] O kurde, ale by³a rozpierducha.
I podoba³a mi siê historia z tym kawa³kiem drewna ze ¶rodkiem na kretoszczury. Jak im ³by po uderzeniu odpada³y.
RE: wasze najfajniejsze historie z falloutem 3 || Dodane dnia 10-11-2008 08:55
Heh, no tak, Fawkes by³ zar±bisty. Skubaniec najpierw z m³otem biega³, a potem z Laserem Gatlinga. Ja jednak go zwolni³em, bo wstydzi³em siê z nim chodziæ do miast ;]
RE: wasze najfajniejsze historie z falloutem 3 || Dodane dnia 11-11-2008 20:35
Có¿ ja mia³em "drastyczn±" przygodê - wszed³em do Bia³ego domu i pod kopu³± widzia³em jak biega behemot, to siê nie zbli¿a³em bo przez drzwi nie przejdzie ;p, t³uk³em siê dalej. Nie zauwa¿y³em ¿e cofaj±c siê zbli¿am siê do drzwi... ju¿ siê cieszy³em ¿e pad³ ostatni mutek i nagle TRACH z ty³u dosta³em hydrantem i mnie nie ma XD
RE: wasze najfajniejsze historie z falloutem 3 || Dodane dnia 11-11-2008 21:04
W³a¶nie skoñczy³em Fallouta i nie mogê sobie na razie przypomnieæ nic innego poza bohaterskim po¶wiêceniem siebie, ale jak na razie to niez³a jazda by³a w krypcie 106 (chyba), kiedy to mia³em co chwila te wizje i halucynacje.
RE: wasze najfajniejsze historie z falloutem 3 || Dodane dnia 13-11-2008 08:57
A ja mi³o wspominam pe³ne grozy moje pierwsze spotkanie ze Szponem ¦mierci. Mia³em wtedy 3 poziom i szed³em na "siagê" przez ca³± mapê. W pobli¿u "Oazy" druidów wypad³o na mnie to bydle, ale mia³o pecha i utknê³o za spalonymi drzewami.
Nie pamiêtam ile amunicji na niego posz³o, ale d³ugo pru³em do bydlaka z karabinu my¶liwskiego a on biedy miota³ siê za tymi drzewami. Tu¿ przed ¶mierci± uda³o mu siê przedrzeæ przez nie i pot zimny mnie obla³. Zacz±³em uciekaæ i rzucaæ za siebie miny kapslowe. Pad³ po drugiej.Ubaw mia³em, ¿e hej.
Edytowane przez Baerun dnia 13-11-2008 09:01
RE: wasze najfajniejsze historie z falloutem 3 || Dodane dnia 13-11-2008 13:41
to jeszcze przypomnia³o mis iê jak na pocz±tku gry natkn±³em eis na serie patroli mutantów z m.in. minigunami a ja rozwala³em je granatami xD potem by³o ¶miesznie jak musia³em jeszcze zabiæ z pistoletu xD
banofilia- zboczenie wystêpuj±ce u modów i adminów, objawiaj±ce siê odczuwaniem rozkoszy podczas wyrzucania u¿ytkowników
RE: wasze najfajniejsze historie z falloutem 3 || Dodane dnia 13-11-2008 19:11
Mi nie by³o do ¶miechu, jak dwóch Supermutantów po drugiej stronie rzeki na obrze¿ach Waszyngtonu strzela³o do mnie z karabinów. Zu¿y³em na nich 10 naboi ze snajperki. Oczywi¶cie ¿adnym nie trafi³em, bo by³o daleko. Uratowa³ mnie jednak Protecton i ma³a brygada Bractwa Stali.
RE: wasze najfajniejsze historie z falloutem 3 || Dodane dnia 14-11-2008 14:51
¯eby trafiæ, oprócz skilla wa¿ny jest pewien trik. A dok³adniej taki... xDD
Je¶li jeste¶my za murkiem, oponami, lamp±, czy czym¶ innym to dobra nasza. Za samochodem tylko, jak nie ma silnika. Lokalizujemy cel na radarze, skok w bok, kucamy. Oko³o pó³ sekundy pó¼niej V.A.T.S. i g³owa. Testowa³em, i tak jest najwiêcej %.
A co do przygód... Ukoñczy³em w±tek g³ówny bez zagl±dania do RGN. Zajrza³em tam dopiero drug± postaci±, i nie wiem jakim cudem skosi³em behemota jednym magazynkiem z karabinu szturmowego.
RE: wasze najfajniejsze historie z falloutem 3 || Dodane dnia 14-11-2008 15:31
Ja tak¿e nie walczy³em jeszcze z Behemothem. Nie wiedzia³em, ¿e da siê zajrzeæ do Bia³ego domu. Co do strzelania zza przeszkody, to tak robi³em z kamerkami (tymi z dzia³kami). Podbiega³em jak najbli¿ej, chowaj±c siê za s³upkami czy czym¶ tam. Sta³em za murkiem, czekaj±c a¿ skoñczy siê ostrza³. Potem w bok, szybko V.A.T.S., w obudowê krótka seria z karabiny lub ze strzelby bojowej. I znowu za kolumnê. ¦wietny sposób
RE: wasze najfajniejsze historie z falloutem 3 || Dodane dnia 14-11-2008 22:08