|
|
 |
Fallout-3.pl - Ostatni Bezpieczny Schron |
 |
|
POSZUKIWANIU REDAKTORZY I NEWSMANI WIÊCEJ NA PW UMNIE
|
| Zobacz Temat |
|
Fallout 4 Kiedy? || Dodane dnia 18-11-2008 15:19
|
|
| |
|
|
Chcia³em to wrzuciæ to mojego tematu o dodatkach, ale stwierdzi³em, ¿e to dwa ró¿ne tematy i zrobi³o by siê du¿o zamieszania.
Do rzeczy jednak.
Szukaj±c informacji o dodatkach natkn±³em siê na kilka ju¿ nie nowych informacji o Fallout 4.
Na portalu www.joystiq.com natkn±³em siê na artyku³ Jasona Dobsona pt."Bethesda: 'Fallout 4 before 2018".
Wynika z niego, ¿e s± dwie ró¿ne opinie na temat terminu ewentualnego wydania kolejnej czê¶ci postapokaliptycznego szlagieru.
Otó¿ Todd Howard uwa¿a, ¿e to dobrze jak ludzie têskni± za czym¶, ale 10 lat to za d³ugo i jak pisze autor, Todd wierzy, ¿e w trzy lata s± w stanie wydaæ kolejn± czê¶æ - info pochodzi z wywiadu jakiTodd Howard udzieli³ dla Reuters.
Edge-online poprosi³ o komentarz do tej wypowiedzi Pete Hinesa, który odpowiedzia³, ¿e Fallout 4 jest mozliwy przed 2018 rokiem.
Bior±c pod uwagê informacjê o tym, ¿e na rok 2010 jest przypuszczalnym terminem wydania kolejnej czê¶ci The elder scroll, no có¿ sam myslê, ¿e gdzie¶ oko³o 2015 zobaczymy kolejnego Fallouta, obym siê myli³.
Linki do oryginalnych artyku³ów:
http://www.joystiq.com/2008/10/24/bethesda-fallout-4-before-2018/
http://www.edge-online.com/news/fallout-4-three-years
Edytowane przez Baerun dnia 18-11-2008 15:19 |
|
|
RE: Fallout 4 Kiedy? || Dodane dnia 18-11-2008 16:28
|
|
| |
|
|
|
Nie wierze, ¿e F4 bêdzie w 2018 czy tam 2015. To niemo¿liwe, za d³ugo czekania. Teraz Bethesda ma spory bud¿et, wiêc mog± sobie pozwoliæ na intensywna pracê nad TES V. Oby zrobili F4. |
|
|
RE: Fallout 4 Kiedy? || Dodane dnia 18-11-2008 16:57
|
|
| |
|
|
Mam dzi¶ nieco lu¼niejszy dzieñ w pracy st±d poszpera³em trochê jeszcze w sieci, ale oprócz tych dwóch artyku³ów na temat F4 oraz ich ró¿norakich przedruków, komentarzy do nich niczego nowego nie znalaz³em.
Ale przypomnia³ mi siê pewien artyku³ Todda Howarda, dostêpny zdaje siê na oficjalnej stronie( PL), artyku³ sprzed wydania F3. Todd zwraca³ tam uwagê na to, ¿e ¿adne informacje nie dostaj± siê do publicznego obiegu w takiej formie jakiej powinny.
Zatem proponujê szukaæ po sieci oficjalnych wypowiedzi i zapowiedzi ludzi z Bathesda, bo mo¿e sytuacja zrobi siê znacznie bardziej pozytywna ni¿ wygl±da teraz.
Przyznam jednak, ¿e 4 lata jakie czeka³em od spotkania z Morrowindem na Obliviona wcale mi siê nie d³u¿y³y. W koñcu mo¿na przecie¿ trochê wolniej graæ w F3, sprobowaæ kilku ¶cie¿ek przej¶cia. Szukaæ klimatu, a nie rekordu szybko¶ci, sprawdziæ ka¿d± dziurê, znale¼æ co¶ czego na Falloutwiki nie opisali, a mo¿e w miêdzyczasie BS zaskoczy nas czym¶ ciekawym.
W koñcu na tê cze¶æ czekali¶my 10 lat.
Edytowane przez Baerun dnia 18-11-2008 16:58 |
|
|
RE: Fallout 4 Kiedy? || Dodane dnia 19-11-2008 17:06
|
|
| |
|
|
|
No tak, 4 lata to ma³o. Ale kolejne dziesiêæ?! Dla mnie za du¿o, zd±¿ê zapomnieæ ka¿dy szczegó³ ;]. |
|
|
RE: Fallout 4 Kiedy? || Dodane dnia 20-11-2008 18:54
|
|
| |
|
|
Wydadza napewno szybciej bo 3 im sie sprzedala liczniej niz sami oni przypuszczali mam nadzieje ze chodziaz dodatki beda jakies fajne to mi sie w tej grze niepodoba ze po wykonaniu glownej misji nieda sie grac dalej fallout 2 to moze i przezytek ale rzadzi |
|
|
RE: Fallout 4 Kiedy? || Dodane dnia 20-11-2008 22:32
|
|
| |
|
|
Sorki za offtop.
@up
a kto Ci ka¿e koñczyæ grê? Zloaduj sobie save przed ostatecznym wej¶ciem do oczyszczalni ciesz siê gr± w pe³nej jej okaza³o¶ci. |
|
Mediacja Mediacje Wroc³aw
Unikalnych wizyt: 371141
| |